ArcheryTag   €17,50 p.p. (icm Bubblebal 2 uur €29,95 p.p.)

Wie wil er nu niet eens met een pijl en boog op die ene collega of vriend schieten? Dit is jouw kans, word een echte Robin Hood en schakel met jouw team je tegenstanders uit!

Een uitdagend spel met pijl en boogschieten. Archery Tag is spannender dan Paintball, maar dan zonder de blauwe plekken. Een spectaculaire combinatie van trefbal, paintball en boogschieten. Probeer de pijl te vangen om je medespelers terug in het veld te krijgen of probeer de vlag van de tegenstander te veroveren. Pak een verdwaalde pijl van de grond voor je eigen munitie, maar pas op dat jezelf niet geraakt wordt! Er zijn verschillende spelvarianten mogelijk, de instructeur heeft hier veel ervaring mee.

Tevens is dit spel zeer geschikt in combinatie met bijvoorbeeld Apenkooi of Bubble voetbal. Een set bestaat uit een masker, boog en 2 pijlen. Je hebt niet voor iedere persoon een set nodig, maar wij raden aan om door te draaien in teams.

Tijdsduur

Afhankelijk van de groepsgrootte duurt Archery Tag 1  tot 1,5  uur.

Belangrijk voor deze activiteit:

  • Het gehele jaar te boeken.
  • Deze activiteit wordt begeleid door een ervaren instructeur.

Alle activiteiten vinden plaats op eigen risico. De directie is niet aansprakelijk voor enig letsel aan personen dan wel voor schade aan kleding of goederen.