E-Choppers vanaf €29,95 

Een E-Chopper huren in Emmen of omgeving is de perfecte manier om bij zonnig weer de prachtige omgeving te verkennen! Ontdek al het moois wat deze Drentse regio te bieden heeft tijdens je bedrijfsuitje of familieweekend, op een duurzame manier!

Onze elektrische choppers zijn namelijk 100% CO-2 neutraal. Hierdoor kun je op een milieuvriendelijke manier toch genieten van de prachtige omgeving in Drenthe. Je kunt bij ons kiezen voor vooropgezette routes, of samen met je vrienden, collega’s of familie je eigen route uitzetten. Afhankelijk van hoe lang je de E-Chopper reserveert heb je alle vrijheid om op verkenning te gaan!

 

We bieden in Drenthe verschillende opstaplocaties voor onze E-Choppers. Onze Choppers zijn bijvoorbeeld te huur in Emmen of Hardenberg. Je huurt onze E-choppers al vanaf 29,-. Je beschikt dan over twee uur rijplezier. Toch een uurtje langer door op onze choppers? Je kunt voor 10 euro een uur verlengen.

  • 2 uur: 29,-
  • 3 uur: 39,-
  • 4 uur: 49,-

Je kunt jouw rit tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Bij slecht weer kun je dit ook dezelfde dag nog doen, mits er neerslag binnen een straal van 20 kilometer van je opstappunt verwacht wordt.

 

Om een E-Chopper te mogen rijden moet je een beschikken over een bromfietscertificaat of een geldig rijbewijs. Hij valt wettelijk gezien namelijk onder de categorie “bijzondere bromfiets”, vergelijkbaar met bepaalde elektrische fietsen. Beschik je niet over dit rijbewijs? Huur dan eens onze Phatfour-fatbike de perfecte metgezel voor de E-Chopper.

Een E-chopper is dan ook, net als een bromfiets, begrenst op 25 km per uur. Met onze e-choppers betekend dat een bereik tot 50 km voor jouw tourrit.